Toegangsbewaking

Panasonic Video Wireless Systeem

Panasonic_VL-SWD501EX

In het nieuwe draadloze systeem van de Panasonic VL-SWD501EX zijn de modernste technieken toegepast. Het systeem is gemakkelijk te installeren en kan gemakkelijk worden uitgebreid. Zodra er een bezoeker aanbelt op het camera deurbel paneel verschijnt het beeld van de bezoeker direct op de 5 inch hoofdmonitor en op de draagbare draadloze monitor handset. Bent u op het moment van aanbellen niet thuis, geen probleem, u kunt de opgenomen beelden van de bezoekers terug zien in het geheugen van de hoofdmonitor. Als er wordt aangebeld neemt het systeem automatisch beelden op van de bezoeker. Deze beelden kunnen worden teruggekeken vanaf elke PC met een SD card slot en op de monitor zelf. Ook zonder SD-kaart beschikt het interne geheugen voldoende ruimte om beelden te registreren.

Draadloos

De VL-SWD501EX van Panasonic is draadloos en kan overal vandaan worden bediend. Ook door de vele uitbreidingsmogelijkheden kan het systeem overal vandaan worden bediend. De bekapeling vanaf de buitenposten met de centrale monitor is een 2-draadsverbinding, de handsets en de buitencamera’s met ingebouwde bewegingssensors zijn volledig draadloos.

Hoofdmonitor met SD card slot

De hoofdmonitor heeft een slank ontwerp die in elk interieur past. De monitor is slechts 21 mm diep en heeft een 5 inch groot scherm, waardoor elke bezoeker goed is te zien. De monitor is gemakkelijk te bedienen door het simpele design. Het systeem bevat verschillende handige fucties; zo kan handmatig digitaal worden ingezoomd als de bezoeker net iets te ver weg staat. Ook heeft de monitor een SD-card slot waardoor opgenomen beelden gemamakkelijk kunnen worden vertoond op een PC. Deze beelden worden automatisch opgeslagen als iemand aanbelt, zo heeft u altijd zicht wie heeft aangebelt als u niet thuis was. Deze beelden worden geordend op datum en zijn via de maandelijkse en weekelijkse kalender gemakkelijk te vinden. Via de hoofdmonitor is de deur met 1 knop te openen.

De camera deurbel paneel (buitenpost)

De buitenpost van de Panasonic VL-SWD501EX is voorzien van een groothoeklens met een openingshoek 170 graden horizontaal en 115 graden verticaal. Hierdoor is de bezoeker in elke hoek van de camera goed zichtbaar en kunt u meerdere personen volledig zien. De buitenpost bevat ook een ingebouwd licht met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat het licht branden. Dit licht is ook in tes schakelen vanaf de hoofdmonitor en de draadloze handsets. Op het camera deurbel paneel zijn 2 elektrische deuropeners aan te sluiten. Als u nog een extra deurbelt koopt (zie accessoires onder aan deze pagina) zijn er logischerwijs nog 2 elektrische deuropeners op aan te sluiten.

Handset

De hanset, die gekenmerkt wordt door zijn stijlvolle ontwerp, is eigenlijk uw mobiele hoofdmonitor. Op deze handset wordt net zoals op de hoofdmonitor het beeld weergegeven als iemand aanbelt. Via de handset kunt u via het gemakkelijke menu meerdere functies raadplegen; de deur openen, licht op de buitenmonitor handmatis inschakelen, spraakvervorvorming inschakelen en communiceren met de hoofdmonitor, buitenmonitor en de draadloze sensor camera’s. De handset wordt geleverd inclusief batterijen en de oplaadvoet. Deze oplaadvoet is ook aan de muur te bevestigen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het systeem van de Panasonic VL-SWD501EX is op vele manieren uit te breden waardoor uw het systeem volledig kan gebruiken naar uw eigen wil en situatie. Er is uit te breden tot maximaal tot 6 handsets (VL-WD613EX), 2 deurstations (VL-V554EX), 2 DECT repeaters (VL-FKD2EX) en 4 draadloze sensor camera’s. Standaard wordt 1 deurbelcamera, 1 hoofdmonitor en 1 draaloze handset geleverd. Zie onder aan deze pagina om meer informatie over de accessoires om uw systeem uit te breiden.

Highlights en details

• Touchscreen 5 inch hoofdmonitor
• Selecteren verschillende menu talen waaronder Nederlands13436129-0
• Draadloze 2.2 inch draagbare monitor hanset
• Camera deurbel paneel
• Video geheugen met opgenomen beelden met registratie van datum en tijd
• Optie: DECT Repeater om draadloze afstanden te vergroten

Omvang levering Panasonic VL-SWD501EX:

• Hoofdmonitor VL-MWD501EX
• Wand bevestiging voor hoofdmonitor
• Camera deurbel paneel VL-V554EX
• Opbouw bevestiging voor camera deurbel paneel
• Draadloze monitor handset VL-WD613EX
• Oplaadvoet draadloze monitor handset
• Voeding

Deuropener aansluiten
Wilt u op deze set een deuropener aansluiten? Zie dan onderaan deze pagina de geselecteerde elektrische deuropeners die geschikt zijn voor dit systeem. Bij dit Panasonic systeem is een voeding vereist.

 

13436129-1

 

 

13436129-2